17. februar 2011

Koalaer i Brisbane og gjenforening i Geelong

Etter Hervey Bay reise vi ned igjen til to netter i Brisbane. Det ble tid til å se seg litt om i bysentrum den kvelden vi kom. En by med litt blanding av nytt og gammelt som på dette bildet.

Dagen etterpå var vi på dyrsku. Parken vi besøkte var den første i sitt slag og tok hånd om den første koala allerede i 1927. Idag har de også andre dyr som kenguru, slanger, platypus, dingo, ørn, ugle med fler. Vi fikk med oss både et fugleshow og et sauehundshow som begge var veldig artige.

Etter Brisbane tok vi flyet ned til Avalon. Denne flyplassen minner litt om Torp - "Oslo lufthavn Sandefjord". Den er milevis fra Melbourne, men blir markedsført som en av de lokale flyplassene. Heldigvis kjente vi et par som bare bodde et kvarter fra flyplassen hvor vi bodde den første natten. De siste dagene har vi hatt base i Geelong hvor vi har bodd hos kjente, som vi traff på forrige Afrikatur. Great Ocean Road er noe av målet på dette stoppet. Her er vi på stranda ved Torquay.

3 kommentarer:

  1. Happy couple! Kos dere videre.

    SvarSlett
  2. Fin miks av opplevelser dere har hatt til nå. Høres bra ut! Her snør det fortsatt :-)

    SvarSlett
  3. Åhhh høres herlig ut. Her i Oslo er det masse ny snø, flatt batteri på bilen, skrape is, måke snø........... men sol endelig i dag lørdag. Savner å dykke med skillpadder. Fine bilder dere tar, kjekt å følge bloggen :-)

    Have fun

    SvarSlett