13. mars 2011

Tiden står stille(re) på Cook Øyene

De siste to ukene har vi brukt på å lade opp batteriene. Kalenderen sier vi er halvveis og nå er vi fulle av ny energi til neste etappe.

Vi oppholdt oss en uke på Rarotonga før vi dro nord til Aitutaki hvor vi nå har vært fem netter. På bildet ser du utsikten fra balkongen der vi har bodd.

På Rarotonga har vi padlet rundt i lagunen i kayak, badet , snorklet og kjørt rundt i falleferdig Nissan cabriolet. Et av høydepunktene var kulturkveld med god mat og dans.

Aitutaki kunne by på lagunecruise med stopp på flere paradisøyer. En av dagene dykket vi på utsiden av revet. Høydepunktet var å svømme igjennom vulkantunneler og se på skilpadde. Den nest siste dagen leide vi en liten skuter og gjorde gatene utrygge.

På begge øyene har vi spist fersk fisk som imponerer selv den mest kresne kjøtteter. Fruktfavoritten på øyene har vært "paw paw" eller papaya.

Snart reiser vi til Auckland, New Zealand hvor vi skal kjøre rundt en uke i leiebil.

1 kommentar:

  1. Høres ut som dere har funnet et paradis på turen! Sikkert fornøyd med anbefalingen dere fikk fra reisebyrået nå :-)

    Her begynner vi å kjenne på våren, med sol og snøsmelting - selv om de tar noen uker til før snøen er borte. I mens koser vi oss ute med vinterdress og solbriller.

    God reise videre!

    SvarSlett