19. april 2011

Saken er biff og chorizo

Godt biffkjøtt er en æressak i Argentina og det skal mye til for ikke å bli fornøyd. Noe av hemmeligheten er at kjøttet grilles på trekull. Utenom dette klarte vi vel egentlig ikke å finne ut så mye mer, bortsett fra at mye salt var viktig. Smaken derimot var enkel å finne ut av, av mangel på noe bedre ord: Himmelsk! Og pølse var godt tilbehør. Grønt er (heldigvis) ikke obligatorisk. Etter å ha gjort regnskap ble det nok en biffrett hver dag. Flymaten hadde også innslag av biff, men av den litt mindre typen. Dette må ha vært en såkalt mikrobiff, fordi en minibiff var på "kun" 350 gram.

Nå har vi ankommet Norge og det er bare å begynne jakten på den gode biffen. Tar imot alle gode forslag i kommentarfeltet.

2 kommentarer:

  1. Finn de beste slots og spill casino på nett gratis see mer info på https://spilleautomaten.online/nye-casinoer/

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett